0

Gezond zijn en genieten kunnen hand in hand gaan!

Food&Mood Traject

Het FOOD&MOOD Traject is een pareltje! Zeer compleet traject, combinatie persoonlijke EN groepsbegeleiding PLUS online leeromgeving.

We gaan hier echt voor de diepe transformatie!

DIT TRAJECT VERLOOPT VOLLEDIG ONLINE. HET MAAKT DUS NIET UIT VAN WAAR JE AFKOMSTIG BENT!


Trajecten zijn echt massa's waardevoller dan een 'gewone' consultatie één keer om de 2 à 3 weken.

Een traject omvat telkens minstens 2 luiken namelijk   persoonlijke begeleiding   EN   online leeromgeving.


Via een traject hebben we:

1. Meer commitment : je gaat een lange termijn relatie aan.

2. Gespreid : elke week komt een ander thema aan bod. Je leert zo gaandeweg veel meer bij.

3. Makkelijker in te plannen : de online lessen bekijk je wanneer en waar het jou het beste uitkomt. Thuis, op vakantie, in je bad, 's avonds ipv tv kijken,...

4. Een duidelijk idee waar we naartoe willen.

5. Tijd gewonnen. Door de online modules te combineren met begeleiding, creëren we op een kortere periode veel meer impact.

6. Een snellere transformatie. Doordat je zelf pro-actief aan de slag gaat, zien we sneller de doelen, de valkuilen en moeilijkheden, waardoor we sneller kunnen anticiperen en bijsturen. 


In 12 weken van struggelen naar genieten.

FOMO Traject : Food&Mood Traject

Online modules

Wekelijks een nieuwe module, rond voeding of mindset.

Persoonlijk advies

Persoonlijk voedingsplan, persoonlijke tips en tricks.

Tal van bonussen

5 geweldige bonussen!

MOMENTEEL ZIJN DE DEUREN GESLOTEN.

Wens je als eerste info over een nieuwe ronde EN wil je genieten van EARLY BIRD korting?? Zet je al vrijblijvend op de wachtlijst! Plaatsen voor het traject zijn beperkt.

Geen zin om te wachten op de volgende ronde?

Check dan het DO IT YOURSELF Fomo Traject!

Binnen het 12 weken durende Food&Mood Traject krijg je begeleiding individueel + in groep.

Echter heeft niet iedereen daar nood aan. Sommige mensen vinden het prima om de modules op eigen tempo te verwerken en ermee aan de slag te gaan.

En dat is helemaal ok!

Je kan met het DIY Traject direct van start gaan, en hoeft dus niet te wachten op een volgende ronde.

Op eigen tempo van struggelen naar genieten.

DIY FOMO Traject

Online modules

Wekelijks een nieuwe module, rond voeding of mindset.

Tal van bonussen

4 geweldige bonussen!

Wat anderen over het FOMO Traject zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat anderen zeggen over het FOMO Traject

Ik ben super enthousiast over het FOMO-traject! De modules worden zeer duidelijk uitgelegd en schenken voldoende aandacht aan zowel voeding als mentaal welzijn. Het fijne aan dit traject is dat je inzicht krijgt in je eigen eet- en denkpatroon en dat je meteen aan de slag kan gaan met concrete tips & tricks. De productlijst die je tijdens dit parcours ontvangt, is hierbij zeker een pluspunt! Na het volgen van dit traject heb ik meer innerlijke rust gevonden waardoor ik betere én bewustere keuzes kan maken qua voeding. Ik voel me nu stukken beter in mijn eigen lichaam!

Groetjes en nog eens bedankt voor het fijne traject!😊 Ik merk echt een wereld van verschil bij mezelf en kan nauwelijks geloven dat dit zo'n impact op mij heeft gehad! Top! - Katrien VDS

Ms. Nameless
Add Your Stars

Wat anderen zeggen over het FOMO Traject

Het food en mood traject was enorm leerzaam op vele vlakken. Ik heb zoveel over mezelf geleerd. Vooral het bewuster omgaan met voeding (wat eet ik, hoe voel ik mij hierbij, juiste doelen stellen, leren plannen….) en dit in combinatie met de juist mindset zijn een eyeopener geweest. Jou duidelijke en makkelijk toepasbare tips maken een wereld van verschil. De één op één en groepscalls waren een mooie meerwaarde samen met de bonusmodules. Bedankt Helen voor de mooie, waardevolle 12 weken met zoveel kennis en passie. Bedankt, Lynn 😘

Ms. Nameless
Add Your Stars
Wat anderen zeggen over het FOMO Traject

Velen herkennen het wel, jaren het ene dieet na het andere uitproberen, het jojo-effect, allerlei boeken die na 3 hoofdstukken in een hoekje van de kast belanden... We weten ergens wel hoe het moet, maar vinden toch geen houvast... Tot ik het FOMO traject van Helen ontdekte. Het is een traject boordevol praktische tips over gezonde voeding, maar gaat voor een groot deel ook in op de mindset rond eten. Wat doen stress en emoties met je eetpatroon, hoe kan je jezelf saboteren met negatieve gedachten en wat doe je eraan...

Via praktische, duidelijke filmpjes kreeg ik de nodige uitleg om aan de slag te gaan. De filmpjes kan ik keer op keer opnieuw kan bekijken op mijn eigen tempo, superhandig als mama van 2 jongen kinderen. En door de 1 op 1 gesprekken en groepsgesprekken konden we nog vragen stellen en ervaringen uitwisselen.  Ik heb nog niet het hele traject doorlopen, maar ik heb meer energie en ben ondertussen al 4 kg afgevallen. En heb ik toch even een dipje, kan ik gewoon teruggrijpen naar alle praktische info die ik gekregen heb. Een echte aanrader!!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Wat anderen zeggen over het FOMO Traject

Ik merk echt dat dit traject zo helpt en ik wil hier dan ook echt aan blijven werken. Ik wil je toch ook echt bedankten voor dit fantastisch traject, het heeft me al erg vooruit geholpen. Ik ben er van overtuigd dat ik met al die informatie gelukkiger ga kunnen leven en een betere relatie met voeding zal hebben.

Groetjes

Ms. Nameless
Add Your Stars